OM OSS

Varför Made in Båstad?

 • Vi ser dig
  Vi har en ganska enkel regel. Vi ska aldrig ha fler projekt än vi hinner med att se våra kunder och varje tidnings unika egenskaper och behov. Vi tror att…
 • Vi levererar
  Vi kommer inte från byråvärlden utan från tidningsbranschen. För oss är en deadline helig och det handlar om att leverera. Vi är övertygade om att våra kunder delar den uppfattningen…
 • Kärleken
  Vi älskar tidningar och magasin. Det är utifrån den kärleken som alla våra produkter växer fram. För oss är den tryckta tidningen så mycket mer än en reklamplats eller en…
 • Det lilla extra
  Vi producerar fantastiska tidningar. Det är vår affärsidé och vårt levebröd. Men samtidigt vill vi gå ett steg längre och vara delaktiga i hela upplevelsen kring en tidning eller ett…

Lite bakgrund

ALLT BÖRJADE MED EN GRATISTIDNING I HALMSTAD OCH EN AMBITION ATT ALDRIG SLUTA UTVECKLAS.

Den första kundtidningen vi producerade var Pepe´s Bodega Magazine. Ett magasin på 52 sidor som knöt samman alla olika verksamheter som det genom året utvecklats i det gamla varmbadhuset i hamnen i Båstad. Sedan tidigare drev vi lokala tidningar i Halmstad. Nu fick vi upp ögonen för kundtidningar och alla möjligheter det innebar. Steg för steg växte kundkretsen och även om vi egentligen aldrig aktivt sökt upp nya kunder så blev publikationerna fler och fler.

Sommaren 2011 såldes de tre lokala tidningarna i Halmstad och verksamheten flyttade till Båstad och Bjärehalvön. Nya tidningar startades, nya kunder tillkom och företaget utvecklades. De första nationella kunderna började få upp ögonen för oss, långt ute på den skånska landsbygden.

Under 2014 började tankarna på att återigen arbeta på den lokala marknaden i Halmstad att komma. Det saknades en lokal månadstidning och samtidigt kände vi att den halländska kundtidningsmarknaden lockade. Resultatet av dessa tankar blev att vi gick in som delägare i tidningen Brus! där vi nu tillsammans med två kollegor ger ut Halmstads nya månadstidning.

Man skulle kunna säga att cirkeln är sluten men vi tror inte så mycket på att sluta cirklar. Vår resa fortsätter och så länge vi har roligt, våra kunder trivs med oss och våra tidningar och magasin är uppskattade så kommer vi att fortsätta att skapa nya cirklar och formationer.

Made in Båstad AB är ett helägt dotterbolag till Our Family AB med intressen inom media, hotell, restaurang och fastigheter. Med säte i Båstad.

 

 

NYHETER

 • Årets första trycksak
  Årets första trycksak har lämnat tidningsfabriken.Våra vänner på Grotvikform behövde en 8-sidig folder…
 • Förnyat förtroende
  Made in Båstad är stolta över att kunna inleda året med ett förnyat…
 • Tack för 2014
  Året närmar sig sitt slut och årets sista arbetspass är här. Vad kan…

Våra styrkor

Vi är snabba

Med en liten och kompetent organisation är det aldrig långt från tanke till verkstad.

Vi är flexibla

Våra uppdragsgivare behöver aldrig anpassa sig efter mallar och ramar.

Vi får saker gjorda

Under tio år har vi aldrig missat en deadline. Vi respekterar våra kunder och medarbetare för mycket för att låta det ske.

Medarbetare

 • Julia S Ormsmarck
  0
  Julia är kreativt ansvarig och leder samtliga produktioner som lämnar…
 • Joakim Ormsmarck
  0
  När det kommer till försäljning, marknad och projektledning är det…