Nyheter

Årets första trycksak

Årets första trycksak har lämnat tidningsfabriken.Våra vänner på Grotvikform behövde en 8-sidig folder för vårens mässor och resultatet blev riktigt trevligt om vi får säga det själva! I all sin enkelhet visas kundens unika design upp i en folder där bilderna får tala och där typografin är sparsmakad och kortfattad.
Läs mer

Förnyat förtroende

Made in Båstad är stolta över att kunna inleda året med ett förnyat förtroende att producera Wapnö Allehanda på uppdrag av Wapnö AB. Planen för 2015 innefattar totalt fyra nummer av tidningen, som nu går in på sitt fjärde år. Vi ser mycket framemot att fortsätta att utveckla Wapnö Allehanda tillsammans med Wapnö AB!
Läs mer

Tack för 2014

Året närmar sig sitt slut och årets sista arbetspass är här. Vad kan passa bättre att illustrera året som gått med än en bild från releasefesten för årets edition av Båstad Magazine. Badkrukan vid stranden i Båstad, champagne, musik och glada människor. Kärlek och Båstad. Lite så skulle man också kunna sammanfatta året som gått.…
Läs mer

MUSTANG ÄR TILLBAKA

Ford Mustang är tillbaka med en helt ny modell och för första gången finns denna att köpa ny i Europa. En ikon som har återvänt. Även Ford Business Magazine är tillbaka och under vecka två 2015 kommer årets första nummer att distribueras ut i totalt 100 000 exemplar till företag och bilhallar runtom i landet.
Läs mer